Tickets Tickets - HotlineInfo-Hotline
Keine Versandkosten  Tickets TicketsKeine Versandkosten
365 Tage -  Tickets Tickets kaufen365 Tage - 24h
 Tickets

Spitz & Stumpf sin zwe Kaberedischde, wu hautberuflisch pälzisches Kabaret mache. In de heidische hauptberuflische Besetzung is de Spitz, de Bernhard Weller, un de Stumpf, de Götz Valter. Wie se noch neweberuflisch dädisch waren wurd die Roll vom Stumpf vum Günter Bretz gspielt.

Die zwe douren dursch die Palz und die Kurpalz un kummen uf ca. 120 Live-Uftritte im Johr.

Mehrere Johr hän se awwer ach e feschdi Spielschdädde, die Scheier newe de alde Aumihl (Zur Aumühle) in Haßloch gfiert. Said Ofong 2012 sin se in de Labsaal noch Schbaya umgezoche, es ehemalische Kadolische Vereinsheim, in de Herdtstroß 5.

Newe dem Duo als Winzer Eugen Stumpf un als BASF-Arweider und iwwerzwerscher Schlaubabbler Friedel Spitz, spielen die zwe in ihre Programme ach noch anere Figure, wie de Hob Handermann, wu e Fra sucht, des Dauerwellemodell Olli aus Sausenheim odder die Einwannerer wie de Happy Mister Rasta Basta oder de Brutaloprolet Turbo.

Regelmäßisch wern ach vum Radio Bichelbersch interrsande Tiere wies "Woimickel" vorgstellt und meischd präsendiere di zwe ach in jedem Programm e oder zwe neie Lieder uf pälzisch.

Tickets & Termine

Infos über Tickets